A promóciós ajándékok jó üzletnek tűnhetnek

A promóciós ajándékok jó üzletnek tűnhetnek. Sok ember számára, amikor promóciós termékeket hallanak, azt gondolják, hogy az a toll, amely soha nem ír, vagy a kulcstartó, amit alig használnak. Néha a költségvetési korlátok arra kényszeríthetnek bennünket, hogy az ajándékokhoz reklámtermékeket válasszunk. Néhány más esetben talán szeretnénk egy jó üzletet kötni, és az alacsony ár nem feltétlenül jelent silány minőséget.

Az ajándékok fontossága

A költségvetési korlátozásoktól függetlenül a promóciós termékekre érdemes pénzt költeni. Mert egy, az ügyfél szemében pozitív benyomást kelt, és másodszor, a promóciós ajándékokat kapók 52% -a végül üzleti tevékenységet folytat a promóterrel. Ez a PPAI által végzett kutatás alapján biztosított adat. A promóciók használata alacsony költségű megjelenítéssel is jár. Ha más nem, akkor a statisztika alapján megbizonyosodhat a hasznosságukról, ha még nem döntött volna.

A promóciós ajándékok esetében nem kell aggódnia a költségvetési korlátozások miatt. Költséghatékony módszert alkalmazva a promóciós termékekre teljesen biztos lehet abban, hogy vigyáz az osztály pénzére, és ezzel egyidőben növeli a marketingjének stratégiáját.

Néhány olcsó promóciós termék

 1. Márkajelzéssel ellátott mikroszálas törlőkendő

  Ez egy olyan termék, amelyet mindenki valószínűleg használ. Meglehetősen olcsó és használható a számítógép, a tablet és az okostelefon képernyőinek törlésére. Az irodai szemüveg tisztítására is tökéletes.

 2. Egyedi szatén stylus toll

  A Stylus tollak nagyon népszerűek, és sok irodai dolgozó szereti. Ez a toll egyszerűen egy golyóstoll, amely a tetején egy ceruzával rendelkezik. Ez 0,65 dollárba kerül. Kevés promóciós termék van, amely meg tudja verni ezt az árat.

 3. Promóciós Kickstand Smart Wallet

  Ez az egyik leginkább költséghatékony telefon állvány, amit valaha talál. Ez szilikon tokból készül, amely egy rúgótalpat tartalmaz, amihez az okostelefonhoz ragaszkodik. Ezt a terméket bárki élvezheti.

 4. Fertőtlenítő

  Az egyik legjobb ajándék szinte minden rendezvény, műsor és konferencia, esetében, mert ilyenkor sokszor foognak kezet az emberek. Ezzel a felbecsülhetetlen ajándékkal ösztönzi ügyfeleit, hogy egészségesek maradjanak.

 5. Összecsukható Koozie Can Kooler

  A Koozies a szabadidős tevékenységek tökéletes promóciós terméke. Emellett időtlenek és olcsóak is. A színek széles választékában lehet nyomtatni. Ezt a terméket a vállalati piknikezés során márkás tartozékként is átadhatja a munkavállalóknak.

 6. Személyre szabott nylon tornazsák

  Ezek a sokoldalú termékek rengeteg módon használhatók. Megdöbbentően olcsóak, csak $ 2-os kezdő áruk van! Ezek a promóciós termékek tökéletesen illeszkednek a szigorú költségvetésű forgalmazókhoz.

 7. Fém kulcstartó sörnyitóval

  Ahogy a termék neve is sugallja, ez több, mint egy sima kulcsnyitó. Ez egyben egy palacknyitó is! Ennek a multifunkcionális terméknek a szempontja minden bizonnyal az, hogy meggyőzze ügyfeleit.

 8. Mentolos cukorkák

  Céges esemény a közelben? Próbálja ki a flip top menta adagolót, mivel ez a termék bármilyen eseményen megállja a helyét.

Összefoglalva, az emberek megbecsülve érzik majd magukat, ha ajándékokat kapnak. Ez a cikk segített áttekinteni pár olcsó, de hasznos terméket erre a célra.

Használhat kozmetikumokat is a promócióhoz, például a Makeup Revolution márkát. A linkre kattintva többet megtudhat erről a kozmetikai márkáról.

Hozzászólások hasonló kategóriából: